NYHETSBREV LAHOLMS GOLFKLUBB
INFORMATION VECKA 49
2017-12-04

All information i detta utskick är aktuell vid ovanstående datum och kan ändras.
Håll utkik på hemsidan för den senast uppdaterade informationen.

Det senaste nyhetsbrevet finns även publicerat på hemsidan http://www.laholmsgk.se/se/medlem/klubben/nyhetsbrev

Höstårsmöte & handlingar
Glöm ej Höstårsmötet på klubben – Söndagen den 10 december kl 15.00. Klubben bjuder på fika!

Handlingar till mötet finner du på hemsidan under fliken interninfo. Klicka på länken www.laholmsgk.se/se/medlem/klubben/interninfo och logga in med ditt golf-id för att få tillgång till handlingarna. Du hittar även medlemsmatrikeln när du är inloggad.

VÄLKOMNA!

Shopen har julrea 9-10 december
Välkommen in att julfynda!

/Tomas

Julklappstips!
Vi vill tipsa om att ett Presentkort på Laholms Golfklubbs anläggning kan vara en välkommen gåva till uppvaktning eller julklapp. Köps via kansliet och kan användas till greenfee, restaurangbesök samt varor i shopen.

Golfhäftet kampanj!
Köp 2 st Golfhäftet 2018 innan 31 december - få en gåva på köpet!
Vi närmar oss jul och vi har ett bra julklappstips som vi på klubben kan rekommendera. Ge bort Golfhäftet till dina närmaste! Med Golfhäftet får du mer Golf för pengarna. Över 900 banor är anslutna i Europa och på dessa får kortinnehavaren 50% rabatt på ordinarie greenfee. Köp 2 st Golfhäftet 2018 för 990 kronor och få en gåva på köpet. Välj mellan ett par strumpor från Lannersocks, golfhandduk, Golfway eller en Golf-handske. Du stödjer klubben genom att beställa Golfhäftet direkt av oss!

Köper du Golfhäftet inkl  PLUS så får du möjlighet att spela hur mycket du vill till 50% rabatt på de banor som erbjuder PLUS tider. Tiderna då PLUS gäller publiceras på www.golfhaftet.com eller i Golfhäftets APP. Golfhäftet PLUS köper du för 199 kronor.  Golfhäftet levereras just nu med ett julkort så det är verkligen en perfekt julklapp!
Du beställer enkelt genom att:

• besöka klubben,
  • kontakta Kansliet på tel 0430-30601

alternativt mailar kansli@laholmsgk.se

Övrigt
Töm och städa gärna ur era bagskåp från skräp och smuts, sopborste finns – gäller alla innehavare!
Är ni inte i behov av ert bagskåp 2018 är vi tacksamma om ni hör av er till oss på kansliet så snart som möjligt då vi har kö till dessa.

Bingolottospelarna i klubben har tacksamt bidragit med stöd till ungdomarna med 3.360 kr.

Laholms Golfklubb har ett eget lotteri för insamling till juniorverksamheten. Dragning sker varje månad samt extradragning i juni, juli och augusti, vinstvärde 25-100 kr resp. 150-300 kr hämtas ut genom uttag i shopen. Lotten kostar 120 kr/år. Kontakta kansliet via telefon eller e-post kansli@laholmsgk.se om du vill vara med i lotteriet.

Allmän information Laholms Golfklubb
Öppettider
Kansliet är öppet vardagar 08.30-12.30. Sporadiskt öppet 171221 - 180107. Skicka gärna ett mail för vi är inne och kollar mail och post regelbundet. Kansliet hjälper vi till med medlemsärenden och andra administrativa frågor. Anmäl e-post-adress så får du information löpande från klubben.

Shopen
Stängd för säsongen och öppnar på nytt våren 2018..

Kiosken
Stängd för säsongen och öppnar på nytt våren 2018.

Restaurangen
Stängd för säsongen och öppnar på nytt våren 2018.

Greenfeereducering på grannklubbarna
Hallandsklubbarna ska ge minst 25% reducering av ordinarie greenfee. Gäller vardagar, minst t.o.m. v.25 o fr.o.m v. 34. På Laholms GK gäller 300 kr (ej v. 26-33).

Skåneklubbarna: Båstad, Bjäre, Mölle, Perstorp, Torekov, Åkagården, Ängelholm och Örkelljunga gäller 300 kr utom vecka 25-32.

Skogaby GK vardagar gäller 150 kr i greenfee, ej v. 26-33.
V. 26-33 alla dagar efter kl 14: 250 kr

Gästgreenfee
Gäst till medlem får reducerad greenfee med 100 kr. Max en gäst per medlem. 9 hål på Stegan 50 kr. Kan ej komb. med andra rabatter.
Reducerad greenfee
Vid spel på Vallen före kl. 08 och efter kl. 14 lördag, söndag, helg samt vardagar på högsäsong är greenfee 350 kr.

Golfbil
Klubben kräver läkarintyg för att få hyra golfbil.