Varmt välkomna till Laholms GK

Välkomna till Laholms GK, en klassisk golfupplevelse i en modern tappning, som tar dig bort från vardagen till en välkomnande och vacker miljö.

Laholms GK är en pärla på västkusten med närhet till allt du kan önska dig! Klubben ligger mellan Halmstad och Båstad och erbjuder två banor, alltid i utomordentligt skick, med olika karaktär och variation som gör att du aldrig tröttnar på att spela banorna. Banorna passar alla typer av spelare och är måttligt kuperade vilket gör dem lätta att gå. De har också givmilda fairways som gör det lätt att hålla bollen i spel, vilket innebär korta ronder även vid hög belastning och ger tid över för allt annat som finns att uppleva på västkusten.

På klubben finns en av Sveriges största golfshopar, toppmoderna träningsmöjligheter och en restaurang som serverar mat av högsta kvalitet med en prioritering på närodlat.

Välkommen!