Husbil eller husvagn

Välkommen till vår husbils- eller husvagnsparkering

Nära till klubbhus och första tee

Husbilsparkeringen - 80 meter från klubbhuset
Vi har plats för sex stycken husbilar och det finns belysning, el-anslutning och tillgång till dusch/toaletter i klubbhuset samt fri Wifi.
Har du husvagn går det bra att parkera på denna uppställningsplats men bilen får ställas på vår vanliga parkering. Boka plats via kansli@laholmsgk.se eller 0430-30601 val 1. Nyckel hämtas i receptionen.
Pris inkl el
150 kr per dygn
600 kr per vecka
Observera att uppställningsplatsen endast är avsedd för gäster i samband med tidsbokning på klubben.

Husvagnsparkeringen
Vi har även en större parkering för husvagnar/husbilar som ligger ca 200 meter från klubbhuset. El-anslutning finns för två vagnar och boende har tillgång till klubbhusets toaletter/duschar.
Pris inkl el
100 kr per dygn (50 kr/dygn exkl. el)
400 kr per vecka (200 kr/dygn exkl. el)