Golfpaket

Golfpaket säsongen 2018

Vi erbjuder prisvärda golfpaket med spel på upp till 27 hål/dag på Laholms GK. Du kan även välja att spela på 2 klubbar (Laholms GK & Skogaby GK).

Laholms GK har två banor, alltid i utomordentligt skick, med olika karaktär och variation som gör att man aldrig tröttnar på att spela banorna. Banorna passar alla typer av spelare och är måttligt kuperade vilket gör dem lätta att gå. De har också givmilda fairways som gör det lätt att hålla bollen i spel, vilket innebär korta ronder även vid hög belastning och ger tid över för allt annat som finns att uppleva på västkusten. På klubben finns en av Sveriges största golfshopar, toppmoderna träningsmöjligheter och en restaurang som serverar mat av hög kvalitet med en prioritering på närodlat.

GOLFPAKET BIRDIE
Till dig som vill spela en dag med en övernattning på gårdshotell nära golfbanan.

• En dags greenfee (27 hål)
  • 2-rätters middag ankomstdagen

Pris: 1200:-

Boende: Vallens Säteri
Avstånd till klubbhus: 1 km (5 min)

GOLFPAKET EAGLE
Till dig som vill spela två dagar med en övernattning på gårdshotell nära golfbanan.

• Två dagars greenfee (36-54 hål)
  • 2-rätters middag ankomstdagen

Boende: Vallens Säteri
Avstånd till klubbhus: 1 km (5 min)

Pris: 1500:-

GOLFPAKET 2 KLUBBAR
Till dig som vill spela två dagar på två olika banor (18 hål Laholm + 18 hål Skogaby) med övernattning i Skogabys golflägenheter.

• Två dagars greenfee (18 + 18 hål)
  • Logi & frukost / del i dubbelrum
  • 2-rätters middag ankomstdagen (valfritt)

Boende: Skogaby Golflägenheter
Avstånd: 17 km (21 min)

Pris: 1400:- (endast frukost)
Pris: 1700:- (inkl. 2-rätters middag ankomstdagen)

GOLFPAKET HUSBIL/HUSVAGN
Till dig som önskar bo i husbil eller husvagn och spela två dagar på två olika banor (18 hål Laholm + 18 hål Skogaby).

• Två dagars greenfee (18 + 18 hål)
  • Tillgång till husbils- eller husvagnsparkering

Pris: 900:-

Komplettera ditt golfpaket
Ovan är endast exempel på våra paket. Efter dina önskemål kompletterar vi såklart med längre boende, golfrundor och tillval såsom golfbil, lunch, uppgraderad middag och dryckespaket.

Bokningsförfrågan
Kontakta kansliet för bokning av golfpaket.
Laholms GK
Vallen 15
312 98 Våxtorp

Tel. 0430-306 01 (val 2)