Golfpaket

Golfpaket säsongen 2019

Vi erbjuder prisvärda golfpaket med spel på upp till 27 hål/dag på Laholms GK. Du kan själv skräddarsy ditt golfpaket och välja de olika delarna som ska ingå. Du kan även välja att spela på 2 klubbar (Laholms GK & Skogaby GK).

Laholms GK har två banor, alltid i utomordentligt skick, med olika karaktär och variation som gör att man aldrig tröttnar på att spela banorna. Banorna passar alla typer av spelare och är måttligt kuperade vilket gör dem lätta att gå. De har också givmilda fairways som gör det lätt att hålla bollen i spel, vilket innebär korta ronder även vid hög belastning och ger tid över för allt annat som finns att uppleva på västkusten. På klubben finns en av Sveriges största golfshopar, toppmoderna träningsmöjligheter och en restaurang som alltid serverar tre dagens rätter (två husmanskost och en asiatisk rätt) samt en klassisk á la carte meny med mat av hög kvalitet och med en prioritering på närodlat.

Här kommer förslag på golfpaket:

GOLFPAKET BIRDIE
Till dig som vill spela en dag med en övernattning på gårdshotell nära golfbanan.

• En dags greenfee (27 hål)
  • Logi & frukost / del i dubbelrum*
  • 2-rätters middag ankomstdagen

Pris: 1300:-

Boende: Vallens Säteri
Avstånd till klubbhus: 1 km (5 min)

GOLFPAKET EAGLE
Till dig som vill spela två dagar med en övernattning på gårdshotell nära golfbanan.

• Två dagars greenfee (36-54 hål)
  • Logi & frukost / del i dubbelrum*
  • 2-rätters middag ankomstdagen

Pris: 1650:-

Boende: Vallens Säteri
Avstånd till klubbhus: 1 km (5 min)

* Enkelrumstillägg 200:-

NYHET 2019!

GOLFPAKET MELLBYSTRAND
Nu erbjuder vi golfpaket med spel på Laholms GK och boende i Mellbystrand med middag på Strandhotellet.

Prisexempel (per person):

1 dags greenfee (27 hål), logi och två-rätters middag;

• Litet hus (2 pers.) 1850:-
  • Litet hus (4 pers.) 1500:-
  • Stort hus (5-6 pers.) 1500:-

2 dagars greenfee (54 hål), 2 x logi och två-rätters middag;

• Litet hus (2 pers.) 2950:-
  • Litet hus (4 pers.) 2450:-
  • Stort hus (5-6 pers.) 2450:-

Boende: Strandhotellet Resort
Avstånd till klubbhus: 16 km (16 min)

Övrigt information:

• April-juni endast torsdag-lördag. Vecka 26-34 alla dagar.
  • Frukost kan bokas till för 65:-/person och dag.
  • Möjlighet till självhushåll; välj bort två-rätters middag.
  • Bokningsavgift på 1000:-.
  • Boka en privat bastu direkt vid stranden.

GOLFPAKET CAMPING
Till dig som önskar bo i husbil eller husvagn och spela två dagar på två olika banor (18 hål Laholm + 18 hål Skogaby).

• Två dagars greenfee (18 + 18 hål)
  • Tillgång till husbils- eller husvagnscampingplats

Pris: 900:-

Komplettera ditt golfpaket
Ovan är endast exempel på våra paket. Efter dina önskemål sätter vi ihop ditt golfpaket. Vi kan även komplettera med längre boende, golfrundor och tillval såsom golfbil, lunch, uppgraderad middag och dryckespaket. Vi har även möjlighet att arrangera vinprovningar och golfskolor för större sällskap.

Bokningsförfrågan
Kontakta kansliet för bokning av golfpaket.
Laholms GK
Vallen 15
312 98 Våxtorp

Tel. 0430-306 01 (val 2)