Märken/Utbud

I vår shop erbjuder vi i princip allt som en golfare behöver - allt från en greenlagare till mängder av kläder och kompletta klubbset. Allt till konkurrenskraftiga priser och med personlig rådgivning på köpet.

Nytt Regnställ?

Är du trött på ditt svarta gamla regnställ och är sugen på att piffa upp det dystra vädret med lite färg? Då har du kommit rätt, hos oss hittar du exempelvis Peak Perfomance regnjacka med Gore-tex för 2599 kr, regnbyxa med Gore-tex för 2199 kr, en mellan lager tröja för 1199 kr och en snygg piké i funktions material som passar snyggt till för 599 kr.

För dig som inte vill ha riktigt så mycket färg har vi givetvis även mer diskreta alternativ.

Varmt välkommen in och prova!

Titleist

Titleist är idag vårt största märke! Vi tränar med Titleist bollar på rangen och vid utprovningar av nya klubbor använder vi Titleistbollar som proffsen värmt upp med på touren.

Vi har ett av Sveriges största utprovnings set från Titleist, med flera  olika skaft till järn, hybrid, fairway woods och drivers med olika klubbhuvud för både höger- och vänsterspelare. Med vårt stora utbud kan vi hjälpa dig att hitta exakt rätt!

Hos oss hittar du också ett flertal modeller på bagar, bollar, kepsar och diverse accessoarer som du kan behöva för en lyckad runda. Vi hjälper dig att hitta det du behöver...

Cobra

Cobra har vi valt som ett alternativ för dig som inte vill ha det mest avancerade med ändå det senaste. Vi har bland annat många offset drivers som hjälper dig som har problem med slice. King F6 serien kan vara intressant för dig som vill kunna justera och prova lite själv.

Cobra tillbehör som bagar, handdukar, paraply, kepsar och fler accessoarer hittar du i shopen. Kom bara in och fråga så hjälper vi dig att hitta det du söker från Cobra.

Ping

Ping erbjuder utrustning för alla spelare och vi har ett lagom stort utbud av klubbor, bagar och andra tillbehör som du behöver för en bra dag på banan. Kom in så hjälper vi dig att hitta den Ping artikel som just du vill ha eller behöver.

Vi har många Ping-skaft och klubbhuvuden i studion så att du ska kunna få exakt rätt klubba anpassad för just din längd och din sving.

Callaway

Från Callaway har vi ett välsorterat sortiment! Här finns klubbor av alla typer samt bagar, handdukar och andra småsaker som du behöver på rundan.
Har vi inte du du söker så säg bara till så ska vi försöka ordna det till dig.

Har du frågor kring skaft och olika klubbmodeller så är det bara att fråga så ger vi dig kvalificerad hjälp.