Medlemskommittén

Laholms Golfklubb är en härlig anläggning med engagerade medlemmar. Vi vill att det skall fortsätta vara så och arbetar för att öka antalet medlemmar och få befintliga medlemmar att trivas.

Kort om medlemskommittén och vår verksamhet under 2018

Medlemskommittén arbetar för att alla medlemmar skall få ut mer av sitt medlemskap av Laholms GK bland annat genom att medlemskapet skall ge mer än ”bara spela golf.”

Vidare jobbar vi för en välkomnande och positiv atmosfär bland Klubbens medlemmar, funktionärer och anställda samt att främja klubbandan och engagera många medlemmar i arbetet med att behålla befintliga medlemmar och rekrytera nya. Vill Du hjälpa till i vårt arbete med detta? Kontakta någon av oss i medlemskommittén.

Under våren 2018 kommer vi genomföra följande arrangemang:

26 mars kl 18 Medlemskommittén har möte i klubbrummet. Alla medlemmar välkomna. Håll utkik efter kommande möten i medlemskommittén. Du är så klart välkommen!

30 mars 2018   Vi säljer Laholms GK och golf på Maxi mellan kl 10-17. Vi behöver medlemmar som bemannar vår ”monter”. Vill du ställa upp så kontakta Ulla-Britt Gunnarsson. Vi står två och två i drygt en timma per pass.

15 april kl 15 Umgängesgolf startar. Vi spelar på Stegan och det viktiga är att träffas och hitta spelkompisar. För dig som är nybörjare och/eller saknar spelkompisar. Därefter spelar vi varje söndag samma tid fram till 15 juni. Välkommen! Har du frågor kontakt Per Hägglund.

28 april  Medlemmarnas dag på Laholms GK från morgon till sen kväll.

Junior kick-off – Alexander Babic
Speedgolf – Jonathan Borggren
Kom i gång aktivitet för färska medlemmar – Mikko Persson
Medlemskväll m info, erbjudanden, överraskningar och underhållning – Thomas Borggren

11 maj  Vi säljer Laholms GK och golf på Maxi mellan kl 10-17. Vi behöver medlemmar som bemannar vår ”monter”. Vill du ställa upp så kontakta Ulla-Britt Gunnarsson. Vi står två och två i drygt en timma per pass.

26 maj  Golfen Dag/LT Golf cup – hela dagen. Hela medlemskom. ansvarig. Du fixar väl ett eget kompis lag? Vi behöver bli fler medlemmar och detta är ett bra sätt.

Mer info om de olika aktiviteterna kommer fortlöpande att presenteras på hemsida, anslagstavla och i klubbens veckobrev.

Behöver Du någon att spela med? Klubben har många ”faddrar” som gärna spelar med Dig som vill komma in i klubben och i spelet. Gammal som ny hör då av sig till någon av oss i medlemskommittén.

Kommittémedlemmar: Tel. nr. E-post
Alexander Babic   alexander.babic@edu.laholm.se
Jonathan Borggren 0706-123324 jb@skillflow.se
Thomas Borggren (sammankallande) 070-55 56 107 thomas.borggren@tabergmediagroup.se