Inbjudan till tävling för nyblivna medlemmar

Som ett led i att följa upp LT Golf Cup i våras så arrangerar medlemskommittén en partävling lördagen den 16 september. Varmt välkommen med din anmälan!

Partävling för nya medlemmar på Stegan 16 september.

Hej,

Du håller på att testa golf och vi hoppas att du gillar spelet och trivs med din nya aktivitet.

För att ge dig chans att lära känna fler i klubben och därmed få möjligheter att träffa fler spelkompisar ordnar medlemskommittén en uppföljning till försommarens LT Golf. Denna gång skall vi genomföra ett parspel där du lottas ihop med någon erfaren och trevlig klubbmedlem. Ni spelar tillsammans med ett annat par som också består av en erfaren och en nybörjare. För den intresserade kan jag berätta att vi skall spela något som heter greensome. Innebär att båda slår ut och så väljer man boll, därefter slår man vartannat slag tills bollen är i hål.

Aktiviteten äger rum lördag den 16:e september och direkt efter spelet fikar vi samtidigt som vi svarar på frågor och lämnar lite information.

Vi hoppas att du lockas av detta avgiftsfria erbjudande och ser fram emot din anmälan.

Anmälan skickar du till thomas.borggren@tabergmediagroup.se senast den 9 september. Vi fixar spelpartner så du anmäler endast dig själv.

Har du frågor så ring nedanstående telefonnummer.

Välkommen hälsar Laholms Golfklubb och medlemskommittén.

Thomas Borggren  (070-5556107)