Medlemskommittén

Laholms Golfklubb är en härlig anläggning med engagerade medlemmar. Vi vill att det skall fortsätta vara så och arbetar för att öka antalet medlemmar och få befintliga medlemmar att trivas.

Kort om medlemskommittén och vår verksamhet under 2017

Medlemskommittén genomför olika aktiviteter under året med avsikt att få nuvarande medlemmar att trivas samt att locka nya golfspelare till vår fina anläggning. Vill du vara med och hjälpa klubben med medlemsrekrytering eller har du förslag på hur vi kan fortsätta främja trivsel i klubben? Tveka inte att kontakta medlemskommittén.

Under 2017 kommer vi genomföra följande arrangemang:

6 mars - första kommittémötet. Hjärtligt välkommen om du vill vara med och hjälpa oss att värva nya medlemmar.

Lördag 8 april kör vi en drive på Maxi i Mellbystrand och promotar klubben och vår verksamhet under året.

Lördag 22 april: Öppen range I - alla som vill prova på golf är hjärtligt välkomna. Vi kommer finnas på plats och instruera och hjälpa till.

Lördag 6 maj: Öppen range II

Den mycket uppskattade LT Golf Cup för golfare och icke-golfare på Stegan lördagen den 3 juni med Grillfest för alla deltagare på kvällen. Onsdag 31 maj kör vi en prova-på inför LT Golf Cup med instruktörer på plats på övningsområdet.

17 juni följer vi upp med deltagarna till LT Golf Cup och träffas och spelar Stegan tillsammans.

Dessutom:

Medlemsvärvartävling under 2017 för våra medlemmar. Hjälp till att värva nya medlemmar och vinn fina priser. Se separat dokument för tillvägagångssätt.

Regelvandring för nyblivna medlemmar. Datum ej bestämt.

Är du ny och behöver någon att spela med? Hör gärna av dig till oss i medlemskommittén. Vi spelar gärna i mån av tid.

Kommittémedlemmar:

Jonathan Borggren (sammankallande) 0706-123324 jb@skillflow.se