Nyheter!

Nu är höstens nyheter äntligen här!

Välkommen in och prova klubbor från Titleist 718 och 818 eller Ping G400!

Bildresultat för ping g400

Bättre bollträff, lägre score och roligare på golfbanan!

Med rätt utprovade klubbor garanterar vi att du får bättre bollträff, lägre scorer men framförallt mycket roligare på golfbanan.

Hos oss finner du ett stort utbud av custom fitting utrustning med allt från järnklubbor till drivers, för både höger- och vänsterspelare. Vi mäter din längd, armlängd, svinghastighet, lie och mycket mer för att hitta rätt klubbor för just dig.

Vill du veta mer om hur vi hittar rätt klubbor för just dig, se gärna videon nedan. Du kan boka tid för en personlig utprovning i shopen.

Golfshopen på vår klubb har ett omfattande sortiment - här finns allt vad du behöver som golfare. Vi erbjuder ett stort urval av kläder, klubbor, vagnar, bagar, bollar och alla andra utrustningsdetaljer från kända märken.

Vår erfarna personal ger dig goda råd och hjälper till att prova ut den utrustning du behöver. Vi har konkurranskraftiga priser - jämför gärna!

Kolla in våra erbjudanden eller varför inte våra träningsmöjligheter.

Hjärtligt välkomna in och hälsa på oss!

Tomas med personal