Träna med Tomas eller/och Simon

Träningskortet 2019

Förra årets stora succé - Träningskortet - är tillbaka i en ny upplaga för golfsäsongen 2019!

I år startar vi tidigt, redan nu på lördag. Vi kommer att anordna träningar 6 dagar i veckan, från den 10 maj - 31 augusti. Under den här perioden håller vi massiva 88 st träningstillfällen med Tomas och Simon som tränare, och du väljer själv hur många pass du vill vara med på...
Passen kommer att vara 50 minuter långa med max 8 personer per träningstillfälle och det kommer att hållas ett pass om dagen. Vi kommer att fokusera på närspel men även en hel del svingpass kommer att förekomma.

Anmälan: Du anmäler dig till träningskortet i shopen.
Pris: 1.599:- (upp till 88 st träningstillfällen).
Start: lördagen den 10 maj kl. 11.00.

För mer information kontakta shopen:
Tel. 0430- 306 01 (val 1).
E-post: laholmsgolfshop@telia.com

Här nedan finner ni länken till alla tider för Träningskortet!

Tyvärr kan vi inte få in vilken typ av träning det är i daggsläget så ni får en exelfil via mail om ni ber om det som kompliment till det digitala shemat men alla bokningar görs via nätet eller via shopen som gör det på nätet.

Ta chansen att bli en bättre golfare med Träningskortet 2019!

Har du problem med svingen? Slicar, hookar eller toppar du ofta eller går chipparna och puttningen dåligt? Då är det tid att ta hjälp av vår PRO Tomas.

I vår golfstudio har vi toppmodern utrustning som FlightScope och Swing Catalyst vilket hjälper Tomas att analysera & rätta till felaktigheter i svingen.
Vi erbjuder privatlektioner och dessutom ett antal anpassade golfkurser. För att boka tid eller för mer information ring 0430-301 71.

Hos oss hittar ni ett flertal olika träningsalternativ.
Lektionspaketet Mini: 1x45min + 2x25 min för 1000 kr.
Lektionspaket Medium: 4x25 min + 2000 bollar på rangen för 1700kr.
Lektionspaket "Gör om mig - Screening": Grundanalys 60min + spel på banan 60min + 2 lektioner på 30 minuter + 6 lektioner på 15min för totalt 2995kr.

- 1 st 25 min lektion för Tomas 390kr
- 1 st 25 min lektion för Simon 390kr
- 1 st 45 min lektion med Trackman och Swingcatalys för 680kr
- 1 st 45 min lektion med Clubfitting för 600kr (ingår vid köp av klubbor)

Har ni frågor eller funderingar?
Hör gärna av er till oss i shopen. Vi bokar in en tid åt er så att ni får den hjälp ni behöver från våra PROS Tomas, Benny och Simon.

Välkomna!