Träna med Tomas eller Benny

TRÄNINGSKORTET

Nu introducerar vi träningskortet. Vi kommer att anordna träningar 6 dagar i veckan under sommaren. Varje pass kommer att vara 50 minuter långt och det kommer att vara ett pass om dagen. Du väljer själv hur många pass du vill delta i och skulle du delta i alla så blir det cirka 65 pass. Vi kommer att främst fokusera på närspel men även en del svingpass kommer att förekomma.

Träningskortet kostar 999:- och då har du som sagt möjlighet att delta i cirka 65 pass ledda av Tomas och Benny. Vi kommer att göra ett schema där vi lägger ut alla träningstillfällen, så att du kan välja vilka pass du vill delta i. Man måste anmäla sig senast dagen innan till passen och det gör du genom att skriva upp dig på listan som finns i shopen.

Träningarna startar under midsommarhelgen och avslutas i slutet av augusti. Varje pass kommer att ha 2-8 deltagare. För att träningskortet ska bli verklighet så behöver vi få ihop 50 deltagare, så sprid ryktet och anmäl dig redan idag.

Har du problem med svingen? Slicar, hookar eller toppar du ofta eller går chipparna och puttningen dåligt? Då är det tid att ta hjälp av vår PRO Tomas.

I vår golfstudio har vi toppmodern utrustning som FlightScope och Swing Catalyst vilket hjälper Tomas att analysera & rätta till felaktigheter i svingen.
Vi erbjuder privatlektioner och dessutom ett antal anpassade golfkurser. För att boka tid eller för mer information ring 0430-301 71.

Hos oss hittar ni ett flertal olika träningsalternativ.
Lektionspaketet Mini: 1x45min + 2x25 min för 1000 kr.
Lektionspaket Medium: 4x25 min + 2000 bollar på rangen för 1700kr.
Lektionspaket "Gör om mig - Screening": Grundanalys 60min + spel på banan 60min + 2 lektioner på 30 minuter + 6 lektioner på 15min för totalt 2995kr.

- 1 st 25 min lektion för Tomas 390kr
- 1 st 25 min lektion för Benny 350kr
- 1 st 45 min lektion med Trackman och Swingcatalys för 680kr
- 1 st 45 min lektion med Clubfitting för 600kr (ingår vid köp av klubbor)

Har ni frågor eller funderingar?
Hör gärna av er till oss i shopen. Vi bokar in en tid åt er så att ni får den hjälp ni behöver från våra PROS Tomas, Benny och Simon.

Välkomna!