Personal

Tomas Ericson

Headpro/tränare och butiksägare

Tomas har jobbat på klubben sedan 1998 och har 25 års erfarenhet som golfinstruktör. Han har kunnandet och de hjälpmedel som krävs för att hjälpa dig med svingen, tekniken eller kanske hur du tänker. Än idag är golfen det som är det roligaste han vet så när den svenska säsongen är slut så arrangerar han en del golfresor för medlemmarna bl.a. till Spanien.

Tomas har tidigare jobbat på Halmstad GK och Skogaby GK. 

Sandra Svahn

Shopanställd

Sandra 22år, har sedan studenten 2014 jobbat i shopen med försäljning och tidsbokning. En aktiv tjej som älskar skidåkning och inte minst golf. Så även när Sandra inte jobbar kan ni hitta henne ute på klubben. Sandra är en glad och positiv tjej som gärna hjälper dig att hitta det du söker i shopen. Kan vara t.ex. kläder, handske eller det lilla extra du behöver ute på banan för att sätta scoren.

Agneta Hägerström

Shop/reception

Agneta har jobbat i shopen sedan 2014 då tidsbokningen/receptionen flyttade ner till shopen. Agneta har tidigare jobbat som bankman på Handelsbanken och som personal på klubbens kansli. 

Amanda Johansson

Shop/reception

Amanda går på Aspero idrottsgymnasium 2:a året på "Golf NIU" (nationell idrottsutbildning) i Halmstad. Hon satsar allt på golfen och tävlar idag på Skandia Tour Riks med drömmen om att tävla på en högre nivå. Amanda har redan nu planer på livet efter studenten, studerar och träna mer golf på college i USA.

Sofie Babic

Shop/reseption

Sofie har gått på Riksidrottsgymnasiumet Golf i Helsingborg tog studenten 2016. Nu efter studentaen har hon tagit nya utmaningar och beffinner sig i USA för nya studier och golf på college. Sofie har spelat golf sedan 4-årsåldern och älskar Laholms GK. Hon tävlar idag på elitnivå med drömmen om att spela på LPGA i framtiden.

Sofie jobbar sin femte sommar här i shopen. "Jag älskar Laholms golfklubb och trivs som fisken i vattnet med mina kollegor här i shopen" säger hon.

Simon Henriksen

Assisterande tränare

Simon är 22 år, han har gått på Aspero Golf NIU (nationell idrottsutbildning) i halmstad, tog studenten 2014. Simon tävlar mycket på elit nivå, framför allt nordea tour future series. Simon har varit medlem här på Laholms Golfklubb sedan 11 års ålder. Den stora drömmen är att spela på europatouren och livnära sig på golfen.

Simon är assisterande tränare, han är med och håller i junior träningar, gruppträningar för bl.a. YoungLadies, han håller så klart andra lektioner också.