Personal

Tomas Ericson

Headpro/tränare och shopansvarig

Tomas har varit verksam på klubben sedan 1998 och har mer än 25 års erfarenhet som golfinstruktör. Förutom kunskaper inom avancerad svingteknik så har Tomas vidareutbildat sig på det mentala spelet och avancerad custom fitting. Tomas erbjuder personliga utbildningar som utgår från fysiska förutsättningar och kompetensnivå för maximalt resultat.

Tomas har tidigare jobbat på Halmstad GK och Skogaby GK. 

Sandra Svahn

Shopanställd

Sandra är 23år, har lång tävlingserfarenhet som juniorgolfare och har sedan 2014 jobbat i shopen med försäljning och tidsbokning. Sandra är en aktiv tjej som förutom golf älskar skidåkning och är utbildad på all utrustning som shopen marknadsför. 

Agneta Hägerström

Shop/reception

Agneta har jobbat i shopen sedan 2014 då tidsbokningen/receptionen flyttade ner till shopen. Agneta har tidigare jobbat som bankperson på Handelsbanken och som personal på klubbens kansli. 

Amanda Johansson

Shop/reception

Amanda har tagit studenten på Aspero idrottsgymnasium på "Golf NIU" (nationell idrottsutbildning) i Halmstad. Hon satsar allt på golfen och tävlar idag på Skandia Tour Riks med drömmen om att tävla på en högre nivå. Amanda planerar att, efter studenten, vidareutbilda sig och spela golf på college i USA och har idag ett college kontrakt.

Sofie Babic

Shop/reseption

Sofie har gått på Riksidrottsgymnasiumet Golf i Helsingborg och tog studenten 2016. Efter studenten har hon tagit steget över till USA för studier och satsning på golf på college. Hon tävlar idag på elitnivå med drömmen om att spela på LPGA i framtiden.

Sofie jobbar på somrarna i shopen. "Jag älskar Laholms golfklubb och trivs som fisken i vattnet med mina kollegor här i shopen" säger hon.