Damtävlingar/Resultat

Alla klubbens damer hälsas välkomna till årets onsdagsgolf.
Åldersgräns 18 år (det år man fyller).

Klass A 0 – 20,0
Klass B 20,1-26,0
Klass C 26,1-36
Klass D 36,1 - 54
VSOP = Valfri start och partner

Du bestämmer själv när Du vill starta och med vem. Enda kravet är att markören också deltar i damgolfen. Du startar mellan 05.00-20.00. Rena damgolfbollar får boka alla tider mellan 08.30-09.30 och 15.30-16.30. Skriv ditt namn på anmälningslistan som ligger i shopen och betala 40 kr. Efter avslutad rond registrerar du hcp-förändringen i terminalen. När du spelar andra omgången har du fått ett nummer på resultattavlan i damrummet. För att underlätta för tävlingsledarna skriver du, varje gång du spelar, det nummer du fått på resultattavlan på anmälningslistan och längst upp till höger på scorekortet. Glöm inte skriva namn, hcp, klass, datum och ditt nummer på scorekortet.

Efter avslutad tävling, titta noga igenom scorekortet tillsammans med markören, signera och lägg kortet i lådan som finns i damrummet. Om ditt scorekort inte är signerat av både dig och din markör blir du diskvalificerad. Vid lika resultat efter avslutad säsong, avgör bästa score på sista spelomgången där berörda har deltagit (enl. tävlingskommittén).

Vi spelar 15 omgångar och de 8 bästa räknas. För att koras till GOLFDROTTNING krävs officiellt hcp!

Varje onsdag kommer vi att dra ett scorekort som vinner ett litet pris. Vem som har vunnit priset kommer varje vecka att stå på resultatlistan i damrummet och på hemsidan. Priset kan hämtas i kansliet. För att uppmuntra till att spela mycket, kommer vi att ha ett ”JOKERPRIS”. Detta utlottas bland dem som har spelat minst 12 gånger och är med på avslutningen.

LYCKA TILL!

Damkommittén

Här nedan finns resultat från onsdagsgolfen och slutresultatet för hela säsongen.

 

 

 

 

ETT STORT GRATTIS TILL ÅRETS GOLFDROTTNING                

                        EVA SVENSSON