DAMGOLF
Nu drar damgolfen igång...
Hej alla damgolfare!

Onsdagen den 2 juni startar äntligen damgolfen upp. Vi kommer att spela 12 omgångar där de 7 bästa resultaten räknas. Start alltså den 2 juni och sista omgången den 25 augusti. Tjejslaget och utflykten ställer vi in i år.

Nyheter för denna säsong

Vi kommer att lägga in varje damgolf som tävling i GIT-systemet.

För er innebär det:

• Ni bokar er tid som vanligt på Min golf eller i shopen.
  • Inför varje damgolf kommer ni via mejl få en tävlingsanmälan, bortse från denna.
  • Anmäl er ankomst på förtryckt namnlista i pärm utanför tävlingskansliet.

Pärmen hämtas i damrummet av de som kommer först på morgonen.

Tävlingsavgift 40 kr betalas med swish.

Om ditt namn inte finns med listan, skriv själv in det tillsammans med ditt golf-id.

• När ni spelat färdigt, lägg scorekortet i brevlådan i damrummet
  • OBS! Ni ska inte registrera ert resultat på Min golf utan ert hcp blir uppdaterat när vi registrerar ert scorekort.
  • Om ert hcp från damgolfen inte blivit uppdaterat när ni spela er nästa runda-vänta att registrera rundan tills ny fått ert nya hcp från damgolfrundan.
  • Resultatlista kommer finnas på Min golf och på anslagstavlan i damrummet.
  • Vi kommer att ha A, B och C-klass. Man ligger kvar i samma klass under hela damgolfsäsongen.
  • Om du spelar från orange tee gäller det hela säsongen. Ange det på scorekortet.

Pga av covid-19 behöver din markör inte spela damgolfen men måste vara godkänd som markör och signera ditt scorekortet med namn och golf-id.

Övrig information om damgolfen hittar du på hemsidan Laholms golfklubb-tävlingar-damgolf.

Heléne Hägerstöm  070-5130715
Agneta Hägerström 070-8286962