Våra fantastiska banor

Vi är stolta över att kunna erbjuda två varierande och fina fullängds parkbanor.

Vallen

18-hålsbanan Vallen
är en klassisk parkbana vackert inbäddad i lövskog runt Smedjeån som slingrar sig genom banan. Banan är måttligt kuperad vilket gör den lätt att gå. Den har givmilda fairways som gör det lätt att hålla bollen i spel, vilket innebär korta ronder även vid hög belastning. Men framförallt har den en väldigt hög kvalitet på greenområden och variation på golfhålen som gör att du aldrig tröttnar på att spela banan.

Alla data om Vallen hittar du här.

Stegan

9-hålsbanan Stegan
stod klar 2003 och gränsar vackert till Stegasjön. Den påminner om Vallen med sin parkkaraktär men är något mer kuperad och har vatten i spel vid åtta av de ondulerade greenerna, vilket gör den till en utmaning för såväl elitspelare som medelgolfare. Här gäller bollränna och det är sällan lång kö.

Pay and play!
Om du är medlem och har hcp 36 eller lägre, kan du ta med en spelare som inte är medlem i någon klubb och spela på 9-hålsbanan Stegan för ordinarie greenfee (reducerad för spel med medlem). Tänk dock på att det är du som ansvarar för speltempo och golfetikett!

Alla data om Stegan hittar du här.