Laholms Golfklubb
– en komplett pärla på västkusten

Till säsongsstarten 2021 öppnar klubben upp 18-hålsbanan med nya bunkrar, klipplinjer och greenområden designade av Christian Lundin, en av Sveriges mest efterfrågade banarkitekter. Ombyggnationen av banan har resulterat i att en redan populär och omtyckt bana fått en ny mästerlig design.

På klubben finns förutom 18-hålsbanan, en 9-hålsbana, en korthålsbana som öppnar till sommaren och en Footgolfbana. Dessutom kan man spela Speedgolf på 9-hålsbanan.

Klubben utvecklar kontinuerligt verksamheten och banorna och i planerna finns även en ombyggnation av klubbhuset.

På klubben finns en av Sveriges största golfshopar, toppmoderna träningsmöjligheter och en restaurang som serverar en klassisk à la carte-meny, lunch- och pizzarätter.

Klubben har idag cirka 1500 medlemmar.