Laholms Golfklubb
– en komplett pärla på västkusten

Till säsongsstarten 2021 öppnar klubben upp 18-hålsbanan med nya bunkrar, klipplinjer och greenområden designade av Christian Lundin, en av Sveriges mest efterfrågade banarkitekter. Ombyggnationen av banan har resulterat i att en redan populär och omtyckt bana fått en ny mästerlig design.

På klubben finns förutom 18-hålsbanan, en 9-hålsbana, en korthålsbana som öppnar till sommaren och en Footgolfbana. Dessutom kan man spela Speedgolf på 9-hålsbanan.

Klubben utvecklar kontinuerligt verksamheten och banorna och till säsongen 2023 kommer man även att bygga om klubbhuset.

På klubben finns en av Sveriges största golfshopar, toppmoderna träningsmöjligheter och en restaurang som serverar en klassisk à la carte-meny, lunch- och pizzarätter.

Klubben har idag cirka 1500 medlemmar.