Laholms GK Open 21 maj

Nu på lördag den 21 maj är det dags för årets roligaste event. Till detta år har vi ett oslagbart prisbord med priser till hela 25 lag!!! 

Ett generöst prisbord...
Utöver ett generöst prisbord med exklusiva täcken, kuddar, bord och lampor från SOVA butiken i Ängelholm har vi även presentkort, julbord, matkassar och många andra spännande priser. Dessutom har vi 7 specialtävlingar ute på banan med fina priser som bland annat lån av en fulltankad lyxbil under en weekend. Och sedan har vi det återkommande HIO-priset med en säng (värde ca 40 000 kr), som i år kommer att vara på hål 2, för att öka chanserna för att någon ska vinna sängen! 

Extra tävlingar
Dessutom kommer vi att arrangera en puttävling (utan extra tävlingskostnad) vid övningsgreenen där ett par fina priser a´1000 kr tillfaller vinnarna samt att vi har en bästboll tävling (även den utan extra tävlingskostnad) på Korthålsbanan där ett lyckligt par vinner ett varsitt golfpaket till Araslövs GK.

Jippon på banan
Förutom ovan nämnda aktiviteter så kommer vi att ha ett antal jippon på banan och rangen med utställare från olika leverantörer.

Grillbuffé med livemusik
Alla deltagare får ett startkit, en medalj för sitt deltagande och för de som vill finns möjlighet att vara med och äta en grillbuffé i restaurangen till livemusik. Grillbuffén kostar 250 kr och i priset ingår en öl eller ett glas vin.

Alla som är med på kvällen får dessutom vara med i en utlottning av ytterligare fina priser. Vill ni vara med på Kvällen? Boka bord i restaurangen på tel. 070-985 16 01 senast torsdag kl. 15.00.

Totalt kommer vi att ha fler än 60 priser som ska delas ut under kvällen. Missa inte chansen att vara med på årets roligaste event den 21 maj på Laholms GK. Läs mer i den bifogade tidningen!

Anmäl dig innan platserna tar slut...

Tävlingsinfo:

Startdatum: 2022-05-21 08:00
Spelas på bana: VALLEN 18-hålsbanan
Anmälan senast: 2022-05-18 12:00
Startlista publiceras: 2022-05-19 10:51
Max antal spelare/par/lag: 80
Startavgift: 250 kr/person
Tävlingsform: Irish greensome

ANMÄL dig redan nu till tävlingen via Min Golf.

Kommentarer