Betala årsavgiften via Min Golf

Nu finns årsavgifterna tillgängliga för betalning via Min Golf. Vi har valt att lägga upp dem i Min Golf i år igen för att minska administrationen. 2021 var det cirka 70% av medlemmarna som betalade sina avgifter via Min Golf. Kan vi få ännu fler att göra det denna gång så skulle det underlätta arbetet enormt och vi slipper skicka ut fakturor via vårt bokföringssystem. Du kan dessutom välja att betala med faktura direkt i Min Golf.

Nedan hittar du filmen som visar hur du går tillväga för att betala dina årsavgifter via Min Golf, stegvis tas du igenom betalprocessen från hur du loggar in i Min Golf till hur kvitto fås efter genomförd betalning. Du kan enkelt pausa filmen för att lätt följa alla steg i betalningen.

När du betalar via Min Golf kan du välja att betala med Swish, bankkort, faktura eller kredit, om du vill dela upp din betalning.

Betalning ska vara klubben tillhanda senast den 31 januari!

Det finns även möjlighet att betala årsavgiften i golfterminalen i receptionen för den som önskar det. Kontakta i så fall personalen på klubben innan du betalar!

Har du några frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta kansliet på tel. 0430-306 01 (val 2) eller e-post: kansli@laholmsgk.se efter den 10 januari då vi är tillbaka från jul- och nyårsledighet.

/Laholms GK