Årsavgift 2020

I år betalas årsavgifterna via Min Golf!

Från och med idag kan du som medlem hos oss gå in via Min Golf och enkelt betala din årsavgift (medlems- och spelavgift, reservation fastighet och andra eventuella upplagda avgifter) för 2020. Är det något som inte stämmer med dina upplagda avgifter hör gärna av dig via mail kansli@laholmsgk.se, så kontaktar vid dig fortast möjligt.

Nytt för i år är att du även kan delbetala vilket innebär att du kan välja mellan kortbetalning, swish, faktura eller delbetalning direkt på Min Golf.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig finns en instruktionsfilm som visar hur du gör. Den förklarar hur du steg för steg genomför betalningen. Se filmen nedan!

Att betala årsavgiften via Min Golf är det enklaste alternativet och du får även ett kvitto som du kan använda till friskvårdsbidrag eller dylikt. Dessutom underlättar det fakturahanteringen, sparar tid för personalen och framförallt förbättrar klubbens kassaflöde, om medlemmarna väljer att betala tidigt. 

I och med att betalningen av årsavgiften läggs upp via Min Golf kommer vi INTE att skicka ut pappersfakturor för betalning, men för den som inte vill eller kan betala via Min Golf finns möjlighet att betala i Golfterminalen på klubben. 

BETALNING AV ÅRSAVGIFTEN SKA VARA KLUBBEN TILLHANDA SENAST DEN 31 JANUARI.

Har du frågor om betalningen är du välkommen att kontakta kansliet på tel. 0430-306 01 (val 2) eller e-post: kansli@laholmsgk.se.

Delbetala med Swedbank Pay

Då klubben är ansluten till Swedbank Pay kan du delbetala årsavgiften. Du kan betala via kort, swish, faktura eller kredit.

När du väljer att delbetala med delbetalningstjänsten Kredit betalar du först efter att du fått din beställning och du slipper uppge dina kort- eller bankuppgifter. Smidigt och säkert.

  • Betala från 100 kr per månad
  • Alla dina köp samlas på en kontokredit och på en faktura
  • Handla nu, betala senare
  • Du behöver inte lämna ut dina kreditkortsuppgifter
  • Du har full koll på dina köp i vår efterköpsportal
  • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Ränta och en delbetalningsavgift på 29 kronor/månad tillkommer. Betalningsvillkor och ränta.

Delbetala med MoreGolf Mastercard

Med golfens eget betal- och kreditkort MoreGolf Mastercard kan du delbetala din årsavgift för 2020 till oss på 6 eller 12 månader utan ränta. Det enda som tillkommer är en månadsavgift på 29 kronor.

Så här gör du:

Det finns olika sätt att delbetala din årsavgift till oss med MoreGolf Mastercard. Välj något av dessa alternativ: 

• Betala med MoreGolf Mastercard på klubben
Betala din årsavgift med ditt MoreGolf Mastercard på plats i receptionen.
Delbetala sedan din årsavgift på golf.se/moregolf under Mina Sidor > Transaktioner.

• Betala med MoreGolf Mastercard via Min Golf
Din årsavgift finns upplagd i Min Golf under Mina Sidor > Mina betalningar. 
Betala med ditt MoreGolf Mastercard och delbetala sedan din årsavgift på golf.se/moregolf under Mina Sidor > Transaktioner.


Har du inget MoreGolf Mastercard och vill delbetala?

Då kan du ansöka om ett kort på golf.se/moregolf. När du skickat in och fått din ansökan godkänd, välj och följ något av stegen ovan.

Fördelar med MoreGolf Mastercard

  • Bonus på alla inköp
  • Möjlighet att delbetala årsavgiften till golfklubben och andra inköp
  • Upp till 55 dagars räntefri kredit
  • Kompletterande reseförsäkring och hyrbilsförsäkring

MoreGolf Mastercard är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard Group AB. Mer information och kortvillkor finns på golf.se/moregolf.

Kommentarer