Personal

Tomas Ericson

Headpro/tränare och shopansvarig

Tomas har varit verksam på klubben sedan 1998 och har mer än 25 års erfarenhet som golfinstruktör. Förutom kunskaper inom avancerad svingteknik så har Tomas vidareutbildat sig på det mentala spelet och avancerad custom fitting. Tomas erbjuder personliga utbildningar som utgår från fysiska förutsättningar och kompetensnivå för maximalt resultat.

Tomas har tidigare jobbat på Halmstad GK och Skogaby GK. 

Simon Henriksen

Assisterande Tränare

Simon Henriksen välkomnas som ny assisterande tränare 2019 på Laholms Golfklubb. Simon som är fostrad i klubben har tävlingsspelat på elitnivå i Sverige och till 2019 har han kvalat in till den Nordiska Ligan, men väljer nu istället att satsa på tränaryrket på heltid. 

Simon erbjuder lektioner och gruppträningar till såväl nybörjare som elitspelare.

Sandra Svahn

Shopanställd

Sandra har lång tävlingserfarenhet som juniorgolfare och har sedan 2014 jobbat i shopen med försäljning och tidsbokning. Sandra är en aktiv tjej som förutom golf älskar skidåkning och är utbildad på all utrustning som shopen marknadsför. Sandra är även tränare för de minsta barnen i åldrarna 5-10 år i Golfkul.

"Att komma hit till klubben för att jobba är roligt och spännande, för det hände alltid nya saker. Jag trivs så bra i shopen och på klubben med alla härliga medlemar!" säger Sandra 

Agneta Hägerström

Shop/reception

Agneta har jobbat i shopen sedan 2014 då tidsbokningen/receptionen flyttade ner till shopen. Agneta har tidigare jobbat som bankperson på Handelsbanken och som personal på klubbens kansli. 

Amanda Johansson

Shop/reception

Amanda har tagit studenten på Aspero idrottsgymnasium på "Golf NIU" (nationell idrottsutbildning) i Halmstad. Hon satsar allt på golfen och tävlar idag på Skandia Tour Riks med drömmen om att tävla på en högre nivå. Amanda studerar nu på collge i USA och kommer hem för att jobba och tävla för Laholms GK.

David Svensson

Shop/reseption

David går andra året på golfutbildningen på Aspero idrottsgymnasium.