Goda Grannar tävlingar 2022

Nytt för tävlingsverksamheten i år är att vi kommer att utöka samarbetet med Skogaby GK. Under 2022 kommer vi att gå från 1 gemensam tävling till 6 stycken, där vi tävlar hos varandra utan att betala greenfee. Tävlingarna ingår i båda klubbars tävlingsschema och du betalar bara startavgift.

4 av tävlingarna går över en dag (2 på Skogaby och 2 på Laholm) och till dessa tillkommer en ny två-dagars tävling samt den redan tidigare spelade tävlingen Lions Dubbelslaget.

De gemensamma tävlingarna är ett led i samarbetet mellan klubbarna. Syftet förutom att stärka samarbetet är att kunna erbjuda medlemmarna möjlighet att tävla på varandras banor utan greenfeekostnad, samtidigt som man frigör lediga tider för de som inte vill tävla.

Gemensamma tävlingar 2022

Speldatum Tävling Spelplats
30/4-1/5 Goda Grannar Laholm/Skogaby
15/5 Partrippeln Laholm
19/6 Nya 12:an Skogaby
27-28/8 Lions Dubbelslaget Laholm/skogaby
11/9 Tävling* Skogaby
18/9 Äkta make/Mix tävling Laholm

* Tävlingsnamn tillkännages vid senare tillfälle.