NYHETSBREV AUGUSTI 2020
Footgolf-SM 14-16 augusti

Den tredje upplagan av de svenska mästerskapen i footgolf, spelas den 15–16 augusti på Laholms Golfklubb.

Den 14-16 augusti kommer 9-hålsbanan Stegan därför vara reserverad för footgolfen, för inspel och tävling. 9-hålsmedlemmar får under dessa 3 dagar istället spela fritt på 18-hålsbanan.

Tävlingen kommer att visas i Svenska Golfförbundets digitala och sociala kanaler. Med anledning av Covid 19 råder publikförbud på tävlingen. Enbart personer som har tillstånd av tävlingsledningen får befinna sig på banan under spelet.

Om personer utan tillstånd befinner sig på banan, eller om det bildas folksamlingar på anläggningen, är det tävlingsarrangörens uppgift och ansvar att avvisa dessa personer från banan. I annat fall kan tävlingsarrangören avbryta spelet tills personerna har lämnat banan.

Golfhäftet Trophy på Laholms GK 9 augusti

Delta i Nordens största partävling – Golfhäftet Trophy!

Anmäl dig och en spelpartner till denna roliga greensome-tävlingen! Det kommer vara ett välfyllt prisbord värde 20.000 kr där vinnarna av tävlingen får spela den prestigefyllda finalen på Bro Hof Slott GC.

Förstapriset i tävlingen är en plats till finalen på Bro Hof Slott GC! Utöver vinstchansen på ett stort prisbord ingår 1 hotellövernattning, transfer från hotellet till banan och lunch i Slottet!

För mer information och anmälan läs här; https://www.laholmsgk.se/se/tavlingar/tavlingar-1

Lions Dubbelslaget

Nu är det åter dags för Lions Clubs golftävling Dubbelslaget.

Vi bjuder in till öppna partävlingar i golf på Laholms GK och Skogaby GK den 29–30 augusti 2020. Vi spelar Fyrboll bästboll Pb på Laholms GK lördagen 29 augusti med löpande start från 08.00 och Greensome Pb på Skogaby GK söndagen 30 augusti med löpande start från kl 08.00.

För mer information se bifogad fil.

Lions golftävling Dubbelslaget 2020 | (pdf) | 259,6 KB
Damgolfavslutning

Välkomna på Damgolfavslutning 5 september!

Vi kommer att ha en lottad lagtävling Färgspelet där man spelar 6 hål från gul tee, 6 hål från röd tee och 6 hål från orange tee.

Löpande start där första bollen går ut kl. 8:00.

Det blir ingen gemensam avslutning och prisutdelning, utan priser från damgolfsäsongen hämtas i konferens rummet vid tävlingskansliet efter tävlingen. Då får ni också veta vem som blev Golfdrottning 2020.

Priser från Färgspelets tävling hämtas i shopen från söndag den 6 september.

OBS! anmälan till tävlingen görs via Min golf eller nedan länk senast 1 september .

Välkomna och tack för denna damgolfsäsongen,

Ulla-Britt, Gunilla, Agneta och Helene